DEV PACK INnOVATIOn podporuje inovativní myšlenky a nápady

1. 6. 2022

DEV PACK

Cesta od dobrého nápadu ke konečnému produktu může být někdy velmi dlouhá a trnitá. O to hůře se vám po ní půjde, pokud na všechno budete sám a bez potřebné pomoci. Na začátku roku jsme vám představili program DEV PACK INnOVATIOn, který vznikl právě za účelem podpory nových a inovativních nápadů. Vaše pozitivní ohlasy a zájem o další dění nás moc těší, proto vám nyní s hrdostí oznamujeme, že jsme navázali spolupráci se společností MyCondy.

Když jsme se poprvé sešli s Lukášem Pavelkou, zakladatelem a šéfem společnosti MyCondy, začaly se nám okamžitě rýsovat výhody plynoucí ze vzájemné spolupráce. Zaujalo nás nejen jeho nadšení, ale také dynamika, s jakou je schopen svůj projekt a produkt vyvíjet. Smysluplnost celého řešení byla v dokonalém souladu s naší vizí. Program DEV PACK INnOVATIOn se stal patronem vývoje nové HR aplikace, která zároveň zrychlí a zefektivní veškeré procesní záležitosti také v naší nově vznikající značce DEV Course.

My HR Condy aplikace má za cíl zjednodušit a zrychlit život nejen HR recruiterům, ale vůbec všem, kterých se oblast HR a náboru zaměstnanců jakýmkoli způsobem dotýkáJiž nyní můžeme jako konečný zákazník testovat první výsledky naší vzájemné spolupráce, což nám dává jistotu, že jsme se rozhodli správně.

My HR Condy aplikace jsou zaměřeny na HR agendu a HR procesy, které jsou klíčové nejen pro DEV PACK a jeho nově vznikající značku DEV Course, ale také pro naše klienty a zákazníky.

Výsledkem je:

  • časová a finanční úspora,
  • automatizace a efektivnější proces náboru nového zaměstnance,
  • rychlejší tok dokumentů a
  • digitalizace celého procesu v rámci administrace spojené s náborem nových lidí.

Jsme rádi, že jsme se v rámci DEV PACK INnOVATIOn rozhodli podpořit právě společnost MyCondy, která ostatně ve světě IT není žádným nováčkem. Tuto značku tvoří zkušení IT odborníci, kteří dokážou vyvíjet aplikace poměrně rychle, jednoduše a bezpečně. S využitím Microsoft Power Apps a Power Automate tak vznikají efektivní podniková řešení na míru, které pomáhají automatizovat řadu business procesů. Cílem vyvinutých aplikací je eliminovat složité administrativní úkony za pomoci jednoduché a na míru nastavené automatizace a digitalizace. Samozřejmostí je také široká kompatibilita s mnoha operačními systémy a zařízeními, stejně jako nízké náklady na implementaci.

Uvědomujeme si, že dnešní doba cílí především na dynamiku, efektivitu a hledání časových a finančních úspor. Proto věříme, že bude naše společné portfolio služeb vítanou změnou pro všechny nadšence z oblasti HR. Tím ale nekončíme. Přidanou hodnotu vytváříme především pro vedení společností, které profesionální služby v rámci agend HR a náboru, precizní přístup ke kandidátům v jakékoliv fázi životního cyklu a efektivní procesy šetřící čas i peníze, vnímají jako svou osobní odpovědnost.

DEV PACK INnOVATIOn pro podporu vašich nápadů

Máte pocit, že vaše nápady končí v koši jenom proto, že nevíte, jak dál? Máte myšlenku, kterou chcete světu předvést, ale chybí vám podpora, metodika pro spuštění, finanční zdroje nebo dokonce koučink? Pak přestaňte zoufat a kontaktujte DEV PACK. Zhodnotíme váš nápad a navrhneme další postup.

You may also like…