🚀 ŽHAVÁ NOVINKA: Představujeme novou značku EVOLVE® by DEV PACK!

17. 10. 2023

DEV PACK

Jsme nadšení, že vám můžeme představit naši novou značku EVOLVE® by DEV PACK,  která zahrnuje škálu profesionálních služeb specializujících se na realizaci komplexní a udržitelné transformační strategie společností.

🌐 O EVOLVE®:

Komplexní řešení

EVOLVE® nabízí kompletní portfolio změn v procesech
a systémech, které mají za cíl posílit vaši organizaci v rámci udržitelné strategie. Volíme vždy takové změny, na které jste připraveni a které jste schopni dále sami udržovat a rozvíjet.

 Zkušený partner

Pevně věříme, že v dnešním rychle se měnícím byznysovém prostředí většina společností potřebuje zkušeného partnera, který zajistí smysluplnou a udržitelnou transformaci.

✅ Tailored approach

EVOLVE® není o revolučních změnách. Jde o respektování jedinečných potřeb každého klienta, firemní kultury a způsobu komunikace. Naším cílem je zajistit, aby změny, které implementujeme, byly hladké, profesionální, pochopitelné a měly pozitivní dopad na každého jednotlivce i na společnost jako celek.

🤔Proč EVOLVE®?

✅ Zúročení vlastního know-how

EVOLVE® vzniklo z naší vlastní transformační cesty. Po více než šesti letech zaměření na projektové a procesní řízení, QA a menší vývoj softwaru, se nyní zaměřujeme na to, co naši klienti skutečně potřebují – profesionálního partnera pro realizaci udržitelné a smysluplné strategie transformace jejich společnosti. Naše dosavadní zkušenosti a dovednosti využíváme pro precizní transformaci od A do Z.

🤝 Co je EVOLVE®?

✅ Tým odborníků

EVOLVE® je značka podporovaná několika profesionály z různých oborů, jako jsou projektové a procesní řízení, business analýzy, managementu, operativy, financí a HR. To, co nás spojuje, jsou naše hodnoty a odhodlaný přístup ke všemu, co děláme.

✅ Vášeň a srdce

Vytvořili jsme EVOLVE® s obrovskou vášní a srdcem jako důsledek zájmu našich klientů o realizaci komplexní, smysluplné a udržitelné strategie transformace jejich společnosti.

✅ Kvalitně a úsporně

EVOLVE® si zakládá na vysoké kvalitě a jejím hlavním posláním je najít úspory na straně klienta.

✅ Profesionalita a dlouhodobé partnerství

EVOLVE® je zárukou profesionálního přístupu, precizní práce a dlouhodobého partnerství.

✅Spolupráce a synergie

EVOLVE® je koncipováno tak, aby nabídlo to nejlepší na trhu, jak samostatně, tak prostřednictvím funkčních synergií s našimi partnery, za které ručíme – profesionálně i osobně.

✅ Gurmánský zážitek

EVOLVE® je jako gurmánský zážitek, který vás přesvědčí, že když se zajistí kvalitní ingredience, je to znát.

📞 Kontaktujte nás

Pro více informací nás kontaktujte na evolve@devpack.cz.

Těšíme se, že se společně zakousneme i do vaší transformace…

Váš Tým EVOLVE® poradenské společnosti DEV PACK!

#ChangeManagement #ProcessAnalysis #ProcessOptimisation #SustainableTransformation #StrategyEvolution #Mentoring #SystemIntegration

You may also like…